Székesfehérvári közösségépítő és társkereső programsorozat blogja

Első ajánlott és első saját programunk kiírva!

2016/10/19. - írta: Kapos Bálint

Programunk menüpont alatt már olvashatjátok első programajánlatainkat! A keretes részek fogják tartalmazni mindig az aktuális tudnivalókat, tartalmuk bővül - változik, érdemes hetente visszanézni! Igyekszünk majd mindig két héttel előre támpontot adni az időpontokat illetően. 

Dióhéjban: október 27-én egy nagyszerű beszélgetőesten lesz alkalmatok a FÉRFI-ről folyó beszélgetést hallgatni és részt venni benne - kinek-kinek vérmérséklete szerint, illetve ekkor kicsit megismerhetitek a saját IsmerjMegEstjeink helyszínét, az Igéző Szabad Játékszínt is.

November 3-án pedig megtartjuk IsmerjMegEstünket a 35-49-es korosztálynak. Jelentkezni csak október utolsó hetében lehet, addig türelemmel, és akkor résen legyetek! :D

További előrelépés, hogy a Városgondnokságra bevittem 100 plakátunkat és befizettem a hirdetőoszlopokra való kihelyezésükre. A mukatársaik október 22-23-én fogják kihelyezni a plakátjainkat és egy hétig lesznek kinn - reméljük ez idő alatt sok városlakó érdeklődését sikerül majd felekeltenünk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igezotars.blog.hu/api/trackback/id/tr5411821473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása