Székesfehérvári közösségépítő és társkereső programsorozat blogja

Hol a férfiak, hol a nők bújnak el :)

2016/11/26. - írta: Kapos Bálint

KERESSÜK A VALÓDI FÉRFIAKAT! 35-49 év között. Mármint a hús-vér valójukat, mert képzeljétek el még csak hölgyek jelentkeztek, de náluk már teltházas (lekopogom,lehet hogy nem tud végül mindenki eljönni) a csütörtöki alkalom!
FÉRFIAK! URAK! Öt egyedülálló, ismerkedni, beszélgetni nyitott hölgy mellé egy egész városban nem találni öt hús-vér FÉRFIT csütörtök estére?? Jelentkezési határidő vasárnap 18 óra, aztán szélnek eresztem a hölgyeket és minden pasi sírhat tovább az online térben!! Linkek alul!

HÖLGYEK! ISMERŐSÖK! Kérek mindenkit osszátok meg ezt a bejegyzést és amelyik ismerősötöknél meglátjátok lájkoljátok, szóljatok hozzá, hogy ne tűnjön el látatlanul férfi ismerőseitek hírfolyamában. Vagy egyenesen dobjátok a fejükhöz, hozzászólásban írjátok alá a nevüket. Próbáljunk meg összeszedni öt partiképes 35-49 év közötti fehérvári férfit. :D

Részletek és jelentkezés:
https://www.facebook.com/events/597274950457660/
vagy:
http://igezotars.blog.hu/2016/10/04/ujprog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igezotars.blog.hu/api/trackback/id/tr2712000874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása