Székesfehérvári közösségépítő és társkereső programsorozat blogja

Ha valami nem működik...

2016/12/02. - írta: Kapos Bálint

Ha valami nem működik, akkor tudni kell elengedni. Vagy ha mégis ragaszkodunk hozzá, akkor tudni kell hátralépni kettőt, lenyugodni, és átgondolni vajon mi a franc miatt nem működik? Ebben mondjuk nagy segítség lehet egy külső szemlélő, egy objektív, vagy legalább érzelmileg nem bevont személy. Tudni kell jó kérdéseket feltenni és őszinte válaszokat adni-kapni.
És most nem a párkapcsolatról beszélek. :) Hanem a programsorozatról, ami csak nem tud kiteljesedni. Az ötlet és amegvalósítás, a befektetett energia kevés, ha nincsenek felismerve a valós igények. Ha a cél egy sokszáz fős "csoport" kiszolgálása, akkor reprezentatív igényfelmérés nélkül főleg nem érdemes fejest ugrani a dolgokba. Ezért most nekiállok egy kérdőív összeállításának, aminek hármas célja lesz: felmérni Székesfehérvár és vonzáskörzetében hogy ki...
1) milyen online-offline felületeken, milyen módszerekkel ismerkedik
2) milyen tapasztalatai vannak, mennyire elégedett a lehetőségekkel
3) mit hiányol, hogy-mikor-hol lehetne teljesebbé tenni a palettát?

Ha lennének kérdéseitek, amiket feltennétek pár száz vagy pár ezer egyedülállónak, akkor küldjétek be nekem hozzászólásban, vagy e-mailben.
Remélem, hogy az elkészülő kérdőív és az arra érkező válaszok majd rámutatnak, hogy van-e szükség az Igézőtárs programsorozatra, és ha van akkor milyen formában, milyen időpontokban érdemes megtartani a rendezvényeit.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igezotars.blog.hu/api/trackback/id/tr1212016359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása